Om naturplakater.dk

NATUREN IND I HJEMMET

Naturplakater.dk tager afsæt i en fælles påskønnelse af den natur, der omgiver os, og vores ønske om at trække naturen ind i hjemmet. Vi repræsenterer en bred vifte af motiver med inspiration fra både vores eget lokalområde i Sydvestdanmark og Nationalpark Vadehavet, men også fra resten af Danmark og verden.

 

TIL GLÆDE FOR DIG OG NATUREN

Bæredygtighed, naturgenopretning og biodiversitet er kardinalpunkterne i vores værdisæt, Derfor bruger vi lokalt trykkeri og trykker kun begrænset og på FSC-certificeret kvalitetspapir, så vi på den måde værner om naturens resourcer og kun støtter kontrolleret skovbrug.

 

MENNESKENE BAG 

Bag Naturplakater.dk sidder Lisa Bang og Ole Zoltan Göller, som arbejder tæt sammen om både det kreative og driften af siden.

 

NATURFOTOS - Ole Zoltan Göller

Jeg fotograferer naturen overalt, hvor jeg besøger den, og jeg stræber efter at komponere og eksponere i felten, med henblik på at fastholde motivet så autentisk som muligt. Eventuelt efterbehandling har udelukkende til formål at tilstræbe dette; ikke at fordreje og kunstigt forskønne motivet.

Min baggrund som naturfotograf udspringer af en livslang og intens interesse for fugle og faunistik, hvor jeg har været optaget af at finde, bestemme og dokumentere sjældne fuglearter i Danmark og verden. I den forbindelse har jeg fundet tre nye fuglearter for Danmark.

Gennem de sidste 25 år har jeg fast været tilknyttet frivilligt udvalgsarbejde under Dansk Ornitologisk Forening, hvor jeg pt sidder i DOFbasens Kvalitetssikringsudvalg (DKU) og Sjældenhedsudvalget (SU), som behandler og publicerer fund af sjældne danske fugle.

 

KUNSTPLAKATER - Lisa Bang

Jeg har gennem 20 år arbejdet kreativt med skabelse og salg af billedkunst (portrætmalerier, plante- og blomstermotiver) og udviklet egne teknikker. 

Min kreativitet har på det seneste bevæget sig ind i det grafiske felt, hvor jeg kraftigt inspireret af naturen, fusionerer billeder, fotos og grafisk design til moderne og tidløse, kunstneriske collager.

Med en professionel baggrund som materialist og butiksassistent (butiksansvarlig i Matas i fire år) har indretning og præsentation af butik/rum altid haft min interesse. Jeg mener, indretning har stor betydning for menneskers trivsel, velvære og ro - i en butik såvel som i hjemmet. Derfor tilstræber jeg også at præsentere vores plakater i moderne miljøer, billedvægge m.m. så de kan opleves i en sammenhæng og skabe inspiration til indretning.     

Webmaster, drift og økonomi.

 

SAMARBEJDSPARTNERE

For at sikre kvaliteten ved selvsyn og understøtte bæredygtighed foretrækker vi lokale samarbejdspartnere:

· Luma Print, Esbjerg (tryk)

· Dorte Hembo, Fanø Dagblad (rådgivning)

· Helsesind.dk, Oksbøl (forhandler)

. Idéelle, Bramming (forhandler)

· Hoei A/S (leverandør)

 

 

·