B2B Dropshipping

DROPSHIPPING

Udvid dit brugskunstsortiment nemt, sikkert og uden lagerbinding.

Ønsker du at imponere dine kunder med et varieret udvalg af smukke kunstplakater, vintageplakater, naturplakater og matchende elegante rammer? Så har vi den perfekte løsning til dig med vores dropshipping-service. Du kan nu udvide dit sortiment med over 200 forskellige plakatmotiver og rammer uden at bekymre dig om risikoen og udfordringerne ved lagerbinding.

Glem alt besværet med indkøb, opbevaring, pakning og forsendelse. Du kan fokusere fuldt ud på at drive din webshop og øge dine salg. Med vores dropshipping-løsning behøver du ikke længere have print, rammer, eller emballage på lager, og du slipper for at håndtere fragtproblemer og beskadigede varer under forsendelse.

Lad os tage os af alle disse opgaver for dig. Vi sørger for at printe, indramme, pakke og sende produkterne direkte til dine kunder i dit navn – alt sammen som en del af vores dropshipping-service.

Du bestiller først varerne hos os, når du modtager en ordre i din webshop. Det betyder, at du kun betaler for de udgifter, der er direkte relateret til hver enkelt ordre. Og når vi sender ordren, får din kunde Track&Trace-oplysninger med din butik som afsender, hvilket giver dem tryghed og tillid.

Det er en nem, sikker og bekymringsfri måde at udvide dit sortiment og give dine kunder det bedste udvalg af kunstplakater og rammer. Lad os tage os af logistikken, så du kan koncentrere dig om at vækste din forretning.

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores dropshipping-løsning, og lad os hjælpe dig med at tage din brugskunstforretning til næste niveau.

Ring i dag på 50 47 20 93 eller kontakt os på mail: kontakt@naturplakater.dk